Op zoek naar zorgprofessionals die bij uw organisatie passen? Ervaren zorgprofessionals vindt u bij Samen Zorgzaam. Samen Zorgzaam anticipeert voortdurend op ontwikkelingen en veranderingen binnen de zorgwereld en zorgt dat alle professionals opgeleid en bekwaam zijn.

Samen Zorgzaam levert oplossingen voor instellingen en particulieren met complexe zorgvragen. Dit doen wij door middel van het begeleiden en behandelen van uw cliƫnten en het trainen en coachen van onze zorgmedewerkers. Iedere dag zijn onze deskundige zorgprofessionals actief op tientallen zorglocaties in heel Nederland. Zij worden ondersteund door een enthousiast kantoorteam dat zich met hart en ziel inzet om de beste oplossing te vinden op al uw zorgvragen.

Het team van Samen Zorgzaam komt voort uit drie jongvolwassenen die een ieder hun eigen wortels hebben binnen de zorgwereld. De oprichters zijn namelijk zelf werkzaam geweest binnen de zorgsector in diverse rollen. Ze hebben werkervaring vanuit het noorden van het land tot aan het zuiden. Door deze ervaring wisten zij precies wat nodig was in het werkveld en namen het initiatief tot het starten van Samen Zorgzaam. Doordat instellingen regelmatig te maken hebben met personeel dat uitvalt om diversen redenen bedachten de oprichters een goed concept wat zich uitmondde in een detacheringsbureau. Zij noemen zichzelf dan ook de bemiddelaars tussen zorginstellingen en flexwerkers. Medewerkers van diverse achtergronden voelen zich bij ons thuis. Wij kunnen instellingen dan ook een bron aan diversiteit bieden. Momenteel is Samen Zorgzaam actief in heel Nederland, en met name regio Midden-Nederland.