Samen Zorgzaam levert oplossingen voor instellingen en particulieren met complexe zorgvragen. Dit doen wij door middel van het begeleiden en behandelen van uw cliƫnten en het trainen en coachen van uw zorgmedewerkers.

Iedere dag zijn onze deskundige zorgprofessionals actief op tientallen zorglocaties in heel Nederland. Zij worden ondersteund door een enthousiast kantoorteam dat zich met hart en ziel inzet om de beste oplossing te vinden op al uw zorgvragen. Samen Zorgzaam specialiseert zich op het gebied van Gehandicaptenzorg, Geestelijke Gehandicaptenzorg, Psychiatrie, Ouderenzorg en Jeugdzorg. U kunt onder meer bij ons terecht wanneer u op zoek bent naar:

Verpleging en verzorgingBegeleiding en coachingInterim ManagementTrainingen
Verzorgende IGGroepsbegeleiderManagerBasiskennis zorg
VerpleegkundigenIndividuele begeleidingGedragswetenschapperVerdieping in de zorg
Gespecialiseerd verpleegkundigenAmbulante begeleidingHuman ResourcesFysieke Weerbaarheidstraining
DoktersassistentActiviteiten begeleidingAdministratieDe-escalerende werkwijze
Ziektebeelden en diagnoses

Nieuwe zorgprofessionals voor mijn organisatie

Samen Zorgzaam is de ideale partner om u te assisteren bij de werving en selectie van gekwalificeerde en gemotiveerde kandidaten voor uw vacatures. Dankzij onze uitgebreide kennis van het werkveld en ons grote netwerk vinden wij altijd de zorgprofessional die het beste past bij uw organisatie en de doelgroep.

Ik heb een andere zorgvraag

Heeft u een andere zorgvraag? Neem dan gerust contact met ons op via ons telefoonnummer 030 207 27 30, vul het contactformulier in of stuur een e-mail. De kans is groot dat wij alsnog een passende oplossing kunnen bieden. Wij helpen u graag!